Mačke,  Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Pam

PAL I PAM TRAŽE DOM – idealno zajednički, ali nije uvjet.
Ovo je Pam, šarmantna ljepotica koja zrači energijom.
Jako je velika mazica, ali je malo još uvijek kukavica,htjela bi se maziti, ali ne usudi se ako nema uz nju ostalih (i hrabrijih) mačaka 😅
No, ako imate hranu? Prodana duša. I biti će vam u krilu ako treba samo da je nahranite 😂 vječito gladna, veliki izjelica!
Pam je mlada i zdrava maca. Naučena je na život u kući s kontroliranim izlascima van u mirnom okruženju i takav joj dom i tražimo!
Podsjetimo se, Pal i njena seka Pam uhvaćene su na lovku u USV projektu (projektu kastacija maca koje nisu pitome i socijalizirane na ljude) u sklopu jedne tvrtke u Čakovcu. Potpuno nesocijalizirane dobile su svoj kutak i šansu da se pripitome.
Nakon tjedana neuspjele socijalizacije i neuspjelog udomljenja, puštene su među ekipu jer ih više nismo imali srca vratiti nakon kastracije natrag u pogon tvrtke.
Pal je predivna elegantna crnka, nježnica, još uvijek plaha prema ljudima (ne napada, boji nas se). Pam je izuzetno zaigrana i živahna, glavna je proždrljivica i za hranu bi se prodala vragu 😃 Tako da nju sa igrom ili hranom možete vrlo brzo pridobiti 😉 dok je za Pal potrebna smirenost i strpljenje, te vrijeme.
Obje na prvu bježe od ljudi, ali kad strah popusti, velike su maze. Pam (crno bijela curka) pogotovo kod dijeljenja mokre hrane puno priča, gura se, mazi se, žica 😃
Obje su izuzetno društvene i OBOŽAVAJU druge mačke. Ali sve. Ukrotile su čak i mojeg čangrizavog starosjedioca koji više ne lajka nikakve prinove 😅 a naučene su i na pse.
Naučene su na život u kući sa izlascima u dvorište (znaju na mačja vratašca), uredne su, tretirane višekratko protiv parazita, cijepljene protiv zaraznih bolesti i kastrirane. Potpuno su zdrave!
Traže jednog ili dva udomitelja koji će imati dovoljno strpljenja i ljubavi prema njima, te razumijevanja i dati im prostora da se prilagode bez očekivanja da će se to desiti preko noći, u par sati, u par dana. Njima će zasiguno trebati dulje, ali nemojte dopustiti da to bude razlog da su one bez doma 🙂 idealno bi bilo da su uvjeti isti – kuća daleko od prometnice, kako bi curke mogle nastaviti izlaziti.
Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Molimo podijelite 🙂

Pam & Pal su dvije mlade curke, praktički još mačići uhvaćeni na lovku gdje smo ovih tjedana provodili USV projekt.
Pam je dobrano gricnula volonterku zbog njene sekunde nepažnje, ali sad se već da i dotaknuti. Pal je s druge strane užasno tvrdoglava i stalno nas napada, ne posustaje koliko god finu hranu nudimo nije podmitljiva izgleda hehe. Njihova je mama prava prefriganka i ne želi nikako uči u lovku, a ne prilazi blizu. Držite nam fige kako bismo je kastrirali da nas uskoro ne dočeka novo leglo mačića.
Pam i Pal su cijepljene i ukoliko ih uspijemo ukrotiti nadamo se i udomljenju. Ako budu ipak nesretne i nezadovoljne, kastrirati ćemo ih i vratiti na lokaciju.
Ako netko želi biti kum/a curkama za kastraciju – javite se! 😊 Skupljamo 500 kn za mlade madam.
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Pam&Pal
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822