"Mačja ambulanta",  Novosti

Wish

Wish je kao mali medvjedić, okruglaste slatke facice i pufnaste dlake, no…ima FeLV.

W ekipa nam je na skrb stigla prošlo ljeto. Borili smo se za njih da prodišu od strašne, kronične infekcije gornjih respiratornih puteva.. borili smo se tjednima i konačno mjesecima nakon silnih terapija, bili su dobro! No…to je relativno kratko trajalo. Ubrzo su opet završili na kuri antibiotika, pa nikako na zelenu granu. Iako su oni ovako bili super, apetit super, oni aktivni, al šmrckanje i šmrkljići u nosićima nikako da stanu. Inače, to je kod takvih infekcija i mačića vrlo česti problem, imunitet im je i inače slab… no nedavno nas je napustila Winonica, curkica s najmanje problema i posljedica respiratornih problema. U roku od 24 h se ugasila, ništa nismo mogli napraviti. A tijekom pokušaja da je spasimo napravili smo detaljniju dijagnostiku. Ekipica je ispala FeLV pozitivna. Pozitivna na mačju leukemiju.
Nakon prvotnog šoka, skulirali smo se, moramo radi njih. Winnone više nema, strašno nam je žao, no Wally i Wish su još s nama i iako FeLV + mi ih nedamo samo tako! Sad su opet trenutno na antibiotiku (jer šmrckaju, ništa strašno), dobivaju AnimaStrath i druge multivitaminske suplemente, kvalitetnu hranu i uskoro ih čeka kastracija. Ono što bi mi jako jako htjeli je da ih stavimo na MAČJI INTERFERON kako bismo im maksimalno povećali kvalitetu života. Trenutno ga nema za nabaviti, ali cijena mu je vrtoglavo visoka ionako, pa imamo “vremena” probati skupiti kunice.
Liječenje i dijagnostika za Winnonu koštala nas je oko 500 kn (krvne pretrage, testovi, stacionar, lijekovi) pa ajmo krenuti od toga 🙏
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Wish
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822