"Mačja ambulanta",  Novosti

Pinky

PINKY HITNO TRAŽI SMJEŠTAJ

Sjećate se da smo rekli da ćemo ga kastrirati i testirati? 😥 Antibiotska terapija se morala produljiti, kastracija je još malo odgođena, ali smo ga testirali, ispao je FIV+ što je definitivno bolje od leukemije, ali….znamo da mu sad to dodatno umanjuje šansu da nađe nekog. Uz to, njegova čuvalica ga nije u mogućnosti povesti sa sobom u inozemstvo kako je bio plan. Ulica mu je uzela nadu. Možemo li mu je mi ponovno dati? 

Traži se netko tko bi Pinkya stavio u sobu (za početak), možemo vam ponuditi i veliki kavez ako će vam biti lakše i nastavio sa antibiotskom terapijom. Zatim bismo Pinkya kastrirali i tražili mu dom. Ukoliko bi ga netko trajno udomio – još bolje.

🔸️ za njega osiguravamo sve potrebno,
🔸️za sad nemamo informaciju kakav je sa drugim mačkama,
🔸️ nakon liječenja i kastracije, ako se ispostavi da nije agresivan, može normalno živjeti u suživotu sa negativnim macama (koje također neće biti agresivne prema njemu),
🔸️fiv se prenosi dubokim krvavim ugrizima, te spolnim putem (ne prenosi se putem korištenja zajedničkih zdjelica za vodu i hranu ili kutije za pijesak).


Pinky je naš novi štićenik

Iako ništa na njemu i u njegovom životu nije pinky, ružičasto, bajno i krasno, nadamo se da je njegovo ime početak takvog života. Bio je dugo vremena kvartovski mačor, nekastrirani, a znate kako to sve ide, s vremenom je skupio svoje boljke. Do onog trena kad je bio toliko upaljen da nije vidio, čuo niti mogao jesti, pa nam je i dojavljen. Od tad je prošlo 3 tjedna, 3 tjedna antibiotika, borbe sa kapanjem očiju i očajnih pokušaja da slika za objavu ispadne koliko toliko dobra. 😅 Ali Pinky je bolje  počeo se ljutiti na svoj smještaj u kavezu, sad nešto i vidi i čuje, a polako se oporavlja i dlaka. Kad se oporavi, Pinkya ćemo kastrirati, a usput i testirati na fiv i felv, te mu tražiti dom. Znamo da šanse nisu velike da ga nađe, ali baš ti bi mogao/la biti njegova svijetla točka u životu. Ako netko može i privremeno uskočiti da Pinky zamijeni kavez sa sobom, to je isto super 👍

Ostale ćemo zamoliti za financijsku pomoć 🙏

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: PINKY 🌸💟

Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎️ 060 822 822.

Hvala!