Novosti

Maverick

Iako je nedjelja, dan za opuštanje, dan za odmor, mi vam moramo predstaviti novog dečka kojeg smo primili na skrb. Dame i gospodo upoznajte Mavericka.

Maverick je nekastrirani mačor koji je dolutao do dvorišta jedne obitelji u Dunjkovcu, a gospodin i njegova obitelj koja brine već o šest maca koje su mu isto tako dolutale, ali ih je prigrlio kao svoje. Čim ga je ugledao, spakirao ga je u transporter i pravac veterinaru na pregled. Kao što vidite, nalaz ukazuje na neku infekciju, a snap test na dobro nam poznat FIV. FIV koji se mogao izbjeći da je netko na vrijeme kastrirao Mavericka, ali eto nije, pa sad što je, tu je. Zahvaljujemo se nalazniku koji je podmirio početni trošak za ovog dečka koji je ostao u ambulanti i za sad je dobro.

Ima apetit, silno se želi maziti, a ako tako ostane, sutra će vjerojatno moći biti otpušten. Naravno, na nama je da smislimo kamo s još jednim FIV pozitivnim micekom, odnosno općenito kamo s još jednom macom, no nećemo mu sad okrenuti leđa, zar ne? Ako možda netko ima mogućnosti pružiti Mavericku privremeni smještaj, super, a ako ne, budemo nešto naravno smislili… 😕

Maverick traži kumove, jer za njega trebamo kvalitetniju hranu kada bude otpušten kući, a moramo skupiti i za kastraciju.

Više o programu kumstva pročitajte na linku.
PS – Kastrirajte svoje mace.