Novosti

Slavko

Boook ljudi! Samo da vam se malo javimo, nažalost nemamo dobre vijesti.

Slavko i dalje nije dobro, unatoč terapiji, usta su koma…stavljen je i na jači antibiotik, ali ni to nije pomoglo, pa Slavko sutra ide zubaru, da mu srede zubeke. Nakon toga nastavljamo sa terapijom, držite mu fige da će sve biti ok. Trebamo vašu pomoć, zubar ga košta kojih 400 tinjak kuna.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Slavko

Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎️ 060 822 822 

Hvala ljudi!


Samo da vam javimo, naš Slavkec je još uvijek na terapiji, ali dečec je negativan na mačje zarazne bolesti (mačju sidu i leukemiju) što je dobro, no izgleda da antibiotik nije puno pomogao, stomatitis je i dalje tu, pa je promijenjena terapija. On je unatoč svemu lijepo jeo, ima dobar apetit i nema temperaturu.

Prethodni troškovi su podmireni (hvala svima❤), a Slavkec sad traži kumu/a koji bi mu pomogao u pokrivanju ovih lijekova koje će sad morati uzimati jedno vrijeme  netko zainterisiran?

Postani kum/a!

 

 

 

 

 

 

 


Prekrasan mačor koji je obitavao u Varaždinu dulje vrijeme stigao je na našu skrb. Tamo su ga neki hranili, neki tjerali, ali on je vidno propadao. Hvala Lidiji koja ga je strpala u transporter i odvela našim veterinarima da vidimo što ga muči. Slavko nije mlad momak, ima on godina, a izgleda da ga je ulica koštala i uzela svoje pod ruku. Snašao ga je strašan stomatitis zbog kojeg jako teško jede, nema sluznice usne šupljine koja nije upaljena, a jezik mu je u užasnim erozijama pa sumnjamo da je za dio odgovoran i calicivirus…izgubio je na kilaži, paraziti (prepun je buha) nisu pomogli, reklo bi se klasična slika jednog uličnog mačora, naravno, nekastriranog. Trenutno nema FIV, FeLV testova, no sumnjamo da je i to pokupio u borbama za opstanak ili za ženku, za sad je odvojen od drugih, na terapiji, pa ćemo vidjeti.

Treba nam pomoć za Slavkeca, dosadašnji troškovi su oko 400 kn, a moramo još napraviti test za zarazne bolesti, te ga čeka kastracija kad saniramo upalu (dodatnih 300tinjak kn).

Slavko traži svoju kumu/a ima li netko da sa 100 kunica želi pomoći ovom dragom uličnom mačoru da ga dovedemo u red i damo mu šansu za boljim, kvalitetnijim životom? 

Postani kum/a!

Ili ako možete pomoći i sa 5, 10 kn – sve se računa.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: SLAVKO

Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎️ 060 822 822, hvala.