Novosti

Potrebna hrana za naše štićenike! Pomozite konzervicom, dvije :)

POTREBNA HRANA ZA NAPUŠTENE MACE

Dragi naši, molimo vas pomoć u vidu hrane. Broj mačaka o kojima skrbimo uvijek varira između 70 i 80 (nekad i više). Do sada nikada nismo imali toliko miceka odjednom na skrbi, a to je moguće jedino zahvaljujući našim tetama i stričekima čuvalicama i vama donatorima.

Trenutno na skrbi imamo više od 40 malih mačića koji su u punom razvoju i moraju jesti kvalitetniju junior/kitten hranu bez ograničenja. Imamo nekoliko bolesnih odraslih maca koje moraju jesti skupu medicinsku hranu. Sveukupno blizu 90 mačaka na skrbi.

 

I povrh svega, osiguravamo hranu za više od 60 mačaka po hranilištima, čiji se broj samo povećava bez obzira što mi stalno kastriramo. Svaki čas dobijemo novu informaciju, o novoj lokaciji gdje je hrpa nezbrinutih divljih mačaka.

Hrana za mace po ulici odavno nam je ponestala, a hrane za naših 80tak štićenika imamo svega za nekoliko dana.

Pomozite nam donacijom konzervica, paštetica, vrećica suhe ili mokre hrane. Nije bitno koliko donirate jer sve nam je dobrodošlo.

S obzirom na broj mačića najviše nam je potrebna kitten hrana.

Ukoliko smo vam daleko i nije vam zgodno donijeti nam donaciju hrane, uvijek nam možete proslijediti neke kunice u našu kasicu prasicu u banci:

Udruga Sklonište dobrote
HR0424020061100648383
Svrha: HRANA
Iznos: i najmanja donacija puno znači!

Donacije možete predati u Čakovcu, Varaždinu i Zagrebu, a za detaljnije informacije javite se na e-mail:udrugasklonistedobrote@gmail.com

HVALA VAM!

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)