Novosti

Veterina Branimir – najbolja ekipa!

Veterina Branimir je ambulanta u Zagrebu gdje jedna ZAKON ekipa daje sve od sebe kako bi izliječili životinje, pomogli napuštenima, a da vi platite neku razumnu cijenu. Da, znamo da su veterinari skupi, ali danas možete platiti veliki račun za ništa i veliki račun za to da ste spasili svojem ljubimcu život.

Less na ulici

Naša suradnja započela je sa mačićem Lessom koji se nalazio na ulicama lijepog Međimurja u katastrofalnom stanju, a kako smo mi već bili u prevelikim dugovima u ambulanti Bioinstitut zatražili smo pomoć građana na našoj facebook stranici.

Kad je veterinar Branimir iz Zagreba vidio slučaj sa Lessom ponudio nam je besplatnu pomoć za njegovo liječenje. S obzirom da naša volonterka studira u Zagrebu to i nije bio problem.

Tako je Less završio na liječenju u ambulanti Veterine Branimir gdje je svega možda jednom platio neki sitniš. Nekoliko operacija oka, kastracija, lijekovi, injekcije, infuzije i sve što je bilo potrebno za Lessa dobili smo besplatno. Potpuno besplatno.

I to nije bio kraj našoj suradnji. Besplatno su kastrirani i Sylvester i Hrabri Pero. Hrabrog Pera su čak oni spasili iz Slavonskog Broda, a tako je došao i na našu skrb. Naravno, bolestan – izliječen opet potpuno besplatno.

 

 

Hrabri Pero prvi dan kod volonterke
Sylvester

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I sada je ista situacija sa Timmyem. Prvo smo došli na pregled i ispiranje suznog kanala, a sad je već bio na dvije operacije i dobio hrpu svega za doma – POTPUNO BESPLATNO.

Jedino što ćemo platiti su 4. katetera i konac za operaciju što je zaista mali trošak s obzirom da su veterinari odvojili svoje vrijeme i svoje ruke za taj posao koji nije bio tako malen.

Voljeli bismo da ima više takvih veterinara koji svoj posao rade sa srcem i da možemo reći da na taj način surađujemo sa više od dvije ambulante. Kada bi za svaku mačku uletio na ovaj način drugi veterinar, vjerujemo da bi se naši dugovi itekako smanjili, a spasili bismo više životinjica.

Ovim putem vas pozivamo, s obzirom da je HVALA zaista minimalno što im možemo reći da pratite njihov rad na facebook stranici te ukoliko imate ljubimca, definitivno ih preporučujemo kao veterinare.

Njihovu facebook stranicu možete vidjeti ovdje.

 

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)